Hisarcıklıoğlu Açıklaması 'Terörden Medet Umanlara Lanet Olsun'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara’daki terör saldırısını kınayarak, “Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyecektir” dedi.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelerde yer verdi:

“Akşam saatlerinde Ankara’nın göbeğinde meydana gelen hain saldırı hepimizin ciğerini yakmıştır. Üzüntümüz çok büyük. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumak zorundayız. Herkes bilmelidir ki, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Türk iş dünyası adına, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

Yapılan saldırının ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef aldığını bildiren Hisarcıklıoğlu, “Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyecektir” dedi.

BRÜKSEL PROGRAMI İPTAL

Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Brüksel’de gerçekleştirilmesi planlanan, TOBB ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği tarafından organize edilen “Türkiye-AB Oda ve Borsalar Forumu ile TOBB Brüksel Temsilciliği’nin açılış programı, terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.
Kaynak: İHA