Besni'de Öksüz Yetim Ve Engellilere Yardım

Besni Kaymakamlığı tarafından başlatılan Öksüz ve Yetimler Bizim Canımızdır Projesi kapsamında bin öğrenciye kışlık giyim, 50 engelliye de tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Hayırseverler Ercan Göğüş ve Ali Erdemoğlu tarafından temin edilen kışlık giysi ve tekerlekli sandalyeler, Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen törenle teslim edildi.

Kaymakamı Çağlayan Kaya, projeyle ilçede 370 yetim öksüz tespit ettiklerini söyledi.

İhtiyaç sahibi çocuklara hayırsever işadamı Göğüş'ün destekleriyle kışlık mont ve ayakkabı teminin yanı sıra hayırsever Erdemoğlu tarafından engelliler için 50 tekerlekli sandalye temin edildiğini belirten Kaya, 'Sizlerle ne kadar övünsek, gurur duysak azdır. Bu vesileyle bu güzelliğin ortaya çıkmasına vesile olan kıymetli ağabeyimiz Ali Erdemoğlu, kıymetli iş adamımız Ercan Göğüş'e şahsım, devletim ve Besnililer adına sonsuz teşekkür ediyorum.' dedi.

Yapılan konuşmanın ardından öğrencilere kışlık mont, ayakkabı ve engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirildi.

Törende, desteklerinden dolayı iş adamları Ali Erdemoğlu ve Ercan Göğüş'e İlçe Kaymakamlığı tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Kaynak: AA