AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Karabük'te

Şahin, minibüs durağına yeni alınan 45 aracın teslim törenine katıldı, hasta ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, açılış ve ziyaretlerde bulunmak için Karabük'e geldi.

Karabük Kent Meydanı'nda 1. Bölge Minibüs Durağı'na yeni alınan 45 aracın teslim törenine katılan Şahin, Karabük'ün her şeyin en iyisine layık olduğunu, bunun için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Yeni araçlar için emeği geçenlere teşekkür eden Şahin, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Refik Polat, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ile birlikte yeni minibüsler için hazırlatılan anahtarı şoförlere teslim etti.

Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş’ın duasının ardından minibüste incelemede bulunan Şahin, daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçerek yetkililerden bilgiler aldı.

Hastanede ilk defa gerçekleştirilen açık kalp ameliyatından çıkan hastaları ziyaret eden Şahin, daha sonra hastanede yatan ilkokul öğretmeni Cafer Alak ile Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'un babası İrfan Aksoy'a uğrayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Kaynak: AA