Osman Gökçek'ten 1100 akademisyene: "PKK katliam yaparken neredeydiniz?"

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, PKK'ya karşı operasyonların durmasını isteyen sözde akademisyenlerin yayınladığı bildiriye belgelerle yanıt verdi.

Osman Gökçek'ten 1100 akademisyene:
Osman Gökçek'ten 1100 akademisyene: 'PKK katliam yaparken neredeydiniz?'
Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ım modere ettiği 'Sürmanşet' programına konuk olan Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, , terör örgütü PKK'ya karşı yapılan operasyonların durması için ihanet bildirisi yayınlayan sözde akademisyenlere tepki gösterdi.

ARADA BİR DE BUNLARA CEVAP VERİN


Eli kanlı terör örgütü PKK'nın geçmişten günümüze yaptığı vahşi katliamların fotoğraflarını gösteren Gökçek, ihanet bildirisini yayınlayan aralarında Koray Çalışkan ve bildiriyi okuyan Leyla Işıl Ünal ile 1100 akademisyene seslenerek 'Bu göstereceklerimi iyi izleyin, arada bir de bunlara cevap verin, bunlar için bildiri yayınlayın' dedi.

ÇOCUKLAR ÖLÜRKEN, NEREDEYDİNİZ?


PKK'nın yaptığı çocuk katliamlarının fotoğraflarını canlı yayında gösteren Gökçek, şu ifadeleri kullandı;

'Neredesiniz 1100 tane öğretim üyesi? Çocuklar ölüyordu... Neredeydiniz o zaman? 1987 yılında 30 şehit verdik. Neredeydiniz öğretim üyeleri? Biraz da bunlara yazsaydınız? Koray Çalışkan. Öyle çıkıp da başka kanallarda konuşmak kolay. Gel de bir de bunlara cevap ver. Siz de hiç merhamet yok mu? Çocukları kim öldürüyor görüyor musunuz? 'dedi.

ANALAR AĞLARKEN NİYE SESİNİZ ÇIKMADI?


PKK'nın katlettiği bebeğin ve başucunda ağlayan annenin fotoğrafını gösteren Gökçek 'Şu çocuğu gördüğünüz zaman hiç içiniz sızlamıyor mu? Kim öldürdü bu çocuğu? PKK... Neredeydiniz o zaman? Bu anne ağlarken niye sesinizi çıkarmadınız? Leyla Işıl Önal niye ses çıkartmadın? Bu kadar mı devletinizi sevmiyordunuz? 'Devlete katliam yaptı' diyordunuz, bunlara niye 'katliam yaptı?' diyemiyorsunuz? ' diye konuştu.

YOKSA DERDİNİZ Mİ BAŞKA?


PKK'nın yaktığı camiilerin ve okulların görüntülerini de izleyicilerle paylaşan Gökçek 'Camiler yakılırken neredeydiniz? Camiler yakılırken de barış istiyor muydunuz? Bu terör gruplarını kınıyor muydunuz? Bu Kur-an'ı Kerim'i yakanlara niye ses çıkarmadınız 1100 tane akademisyen, Koray Çalışkan? Camilerimiz yandı 1100 akademisyen. Niye sesinizi çıkartmadınız? Yoksa derdiniz mi başka? Yoksa memleketinizle mi derdiniz var?' şeklinde konuştu.

HİÇ UTANMANIZ YOK!

PKK'lıların fotoğraflarını da gösteren Gökçek 'Ellerinde ne var bunların? Bunları öldürmeyecek devlet öyle mi? Bu kişiler kim? Ellerinde Molotoflar var, ellerinde roketatarlar var. Bunlara sesiniz çıkmaz değil mi? Bunlar Mehmetçiklerimize roket atıp şehit ettikleri zaman, bunlar katliam yapmış olmazlar değil mi? Hiç utanmanız yok, bir de bu memleketten ekmek yiyorsunuz!' ' diyerek ihanet bildirisi yayınlayan 1100 akademisyene sert tepki gösterdi.

YETER BU MEMLEKETLE UĞRAŞTIĞINIZ


Bu millet sizin bu yaptıklarınızı Allah'ın izniyle unutmayacak. 1100 tane akademisyen tarihin sayfalarına kara bir leke olarak geçeceksiniz. Yüzünüz varsa, bağlanın canlı yayına. Yeter bu memleketle uğraştığınız. Okullar yakılırken çıtınız çıkmıyordu?

KORAY ÇALIŞKAN EKRANA YAKLAŞ İYİCE BAK

Koray Çalışkan'ın 'Beyaz'ı terör destekçisi yapan Ak Parti medyası, yakında bir iki kreşi PKK çocuk kampı olarak hedef alır. Böyle böyle israilleşiyoruz..' şeklindeki tweetini hatırlatan Gökçek, PKK'nın yaktığı kreşin fotoğraflarını göstererek 'Bak bakalım Koray Çalışkan kreşleri kim yakmış? Koray Çalışkan bunları gör. Gözün görsün bunu, ekrana yaklaş iyice bak!' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE