AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması

"Gözü dönmüş kişiler bugün Türkiye'yi kuşatma altına alacak ve zor duruma sokacak ne varsa onun programlarını yapıyor"

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Gözü dönmüş kişiler bugün Türkiye’yi kuşatma altına alacak ve zor duruma sokacak ne varsa onun programlarını yapıyor" dedi.

Partisinin Fatsa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Şener, burada yaptığı açıklamada, terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlere rahmet diledi.

Türkiye'de bin yıldır herkesin kardeş olarak yaşadığını vurgulayan Şener, "Hiçbirimiz, hiçbir arkadaşımızın nereli olduğunu, hangi ırktan geldiğini merak etmedik. Biz Müslüman kardeşler olarak hep ekmeğimizi ve evimizi paylaştık. Irkçılık lanetlenmiş bir şeydir ve sonuçlarını hep birlikte yaşıyoruz. Gözü dönmüş kişiler bugün Türkiye'yi kuşatma altına alacak ve zor duruma sokacak ne varsa onun programlarını yapıyor" diye konuştu.

Şener, AK Parti haricindeki üç partinin Türkiye'yi yönetme amacı içinde olmadığını savunarak, şunları söyledi:

"Gidip oy kullanarak tercihlerimizi ve tarafımızı belli edeceğiz. Yalnız birilerini ötekileştirmek için taraf olmayacağız. Milletin refahı, mutluluğu, huzuru için taraf oluyoruz ve onun gayreti içerisindeyiz. Bizden olmayan üç parti Türkiye'yi yönetmek ve hükümet olmak amacı içerisinde değil. Bu partilerin Türkiye'yi mutlu kılacak ve barışa imza atacak bir projeleri yok. Bunlar sadece yıkım ekibidir. Bunlar 'AK Parti gitsin, yeter' diyorlar. İnşallah bu terör olayı son olur."

Şener, 1 Kasım'da yapılacak seçimde, Ordu'dan 4 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: AA