Vali Yavuz Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Muş Valisi Seddar Yavuz, Muş-Bulanık karayolu üzerinde iki zırhlı araca yönelik olarak düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Yavuz Yaralı Askerleri Ziyaret Etti
Muş Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve hayati tehlikesi bulunmayan 6 askerle ilgili olarak İl Sağlık Müdürü Dr. Serdar Türkoğlu’ndan bilgi alan Vali Seddar Yavuz, askerleri tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastane de saldırı ile ilgili olarak açıklama yapan Vali Seddar Yavuz, yaralı askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirterek, yapılan saldırının karşılıksız kalmayacağını söyledi.

Yavuz, "Arkadaşlarımız hafif yaralı. Terör örgütü mensupları hak ettikleri cevabı mutlaka güvenlik güçlerinden alacaklardır. Devletimiz kararlı ve güçlüdür. Bizde Muş valiliği olarak güvenlik güçleriyle birlikte terör örgütü mensuplarının hak ettikleri cezayı elbet vereceğiz. Bu konuda en ufak bir tereddüt söz konusu değil. Çok şükür arkadaşlarımız hafif şekilde yaralıdır. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz en kısa zamanda inşallah taburcu olacaklardır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA