Şamil Tayyar: PKK Cumhuriyet Gazetesi'ni satın aldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz Tv ekranlarında PKK’nın Cumhuriyet Gazetesi’ni nasıl satın aldığını anlamadığını söyledi.

Şamil Tayyar: PKK Cumhuriyet Gazetesi'ni satın aldı
Şamil Tayyar: PKK Cumhuriyet Gazetesi'ni satın aldı
Erkan Tan'ın sunduğu 'Son Söz' programına canlı yayın konuğu olan Şamil Tayyar PKK'ya destek veren medya kuruluşları hakkında konuşurken, Cumhuriyet Gazetesi hakkında sarf ettiği sözler dikkat çekti.

PKK yanlısı yayınların Recep tayip Erdoğan ve Ak Parti düşmanlığından oluştuğunu söyleyen Tayyar şunları kaydetti;

PKK TARİHİNİN EN BÜYÜK MEDYA DESTEĞİNİ GÖRDÜ

Şunu üzülerek izliyorum PKK tarihi boyunca en büyük medya desteğini bu dönemde gördü. Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığında birleşenler tamamen PKK yandaşı oldular. PKK'nın saflarında yer aldılar. Biz bunu sadece Cizre'de değil, Yüksekova'da Dağlıca'da Şemdinli'de yani kargaşanın, çatışmanın olduğu her yerde biz bunu gördük. 7 Haziran seçimlerinden önce de gördük.

PKK CUMHURİYET GAZETESİNİ NASIL SATIN ALIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM

PKK'nın kendi yayın organları var. Onları zaten tepe tepe kullanıyorlar. Yine onlara destek veren Doğan Medya grubunu kullanıyor. Paralel yapının yayın organlarını kullanıyorlar. Ben Cumhuriyet Gazetesi'nin yakalarında Atatürk rozeti taşıyanlar, Türk Bayrağı'yla gösteri yapanlarının PKK nasıl satın alıyor, hala anlamış değilim. Askere şehit diyemiyorlar.