Merkezefendi'de Eğitim Yardımına Büyük İlgi
Merkezefendi Belediyesi’nin ortaokul ve lise öğrencilerine yaptığı eğitim yardımına, 10 günde tam 2 bin 560 öğrenci başvurdu.

Sadece Merkezefendi ilçesinde ikamet edenlerin eğitim yardımı başvurusunda bulunabileceğini vurgulayan Başkan Muhammet Subaşıoğlu, eksik belge getirenlerin başvurusunun kabul edilmeyeceğini ifade etti.
Bu yıl ücretlerinin arttırılarak 75 liraya yükseltildiğine dikkat çeken Subaşıoğlu, “Dünyadaki en büyük zenginlik kaynağı bilgidir. Avrupa ülkeleri ile karşılaştırma yapıldığında Türkiye en genç ve dinamik nüfusa sahip. Gençlerin okuyabilmesi için de Belediye olarak bütün imkanları kullanıyoruz. Belediye tarafından verilecek yardımlar için son müracaat tarihi 30 Eylül’dür. Toplam 2 bin öğrencimize eğitim yardımı vereceğiz.İlk 10 günde 2 bin 560 öğrencimiz başvuru yaptı. Yoğun başvuru alıyoruz” dedi.
