Osmanlı Ocakları Develi Yönetimine Coşkulu Karşılama

Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, 25 kişilik yönetimi oluşturulan Yeşilyurt Köyü yönetimini ile tanışmak ve Osmanlı Ocakları hakkında bilgilendirmek için Yeşilyurt köyünde istişare toplantısı yaptı.

Osmanlı Ocakları Develi Yönetimine Coşkulu Karşılama
Osmanlı Ocakları Develi İlçe Yönetimine Yeşilyurt Köyünde coşkulu bir karşılama yapıldı. Toplantıya Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Yardımcıları Özay Gürsoy ve Aydın Yıldız, Sosyal İşler Başkanı Mehmet Ali Şişli, Mustafa Göker, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Gezer, Osmanlı Ocakları Develi Yeşilyurt Köyü Başkanı Kenan Çetinkaya, Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Çetinkaya ve 25 kişilik yönetim kurulu üyesi katıldı.

Toplantı Kur’an tilavetiyle başladı.

Toplantıda Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç kısa bir konuşma yaptı.

Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç konuşmasında, "Osmanlının tekrar dirilmesi, Osmanlı ahlakının, Osmanlı Kültürünün ve Osmanlı adaletinin yaşanmasıyla mümkün olacaktır. Osmanlı ahlakına ulaşmak ise ancak Allah dostlarına muhabbet besleyerek sürekli Allah dostlarıyla istişare ederek ve Allah dostlarının hayır duasını almakla mümkündür" dedi.

Kaynak: İHA