CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı

CHP İl Başkanı Semih Esen, partilerinin hedefinin sadece oylarını artırmak olmadığını belirterek, "Bizim davamız sadece partimizin oylarını artırmak, sadece partimizi iktidara getirmek değil, aynı zamanda ülkemizi çağdaş bir ülke haline getirmektir derdimiz" dedi.

CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı
Çağlayan Spor Salonu'ndaki toplantıya eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Antalya milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, Osman Çetin Budak ve parti üyeleri katıldı.

CHP İl Başkanı Semih Esen, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, CHP'nin sadece bir siyasi parti olmadığını ve parti üyeleri olarak bunun bilincinde olduklarını ifade etti.

Esen, CHP'nin milletin kurtuluşu ve yükselmesi için kanlarını, canlarını veren, onurlu insanların bulunduğu, Anadolu devrimini gerçekleştirenlerin ve milletin kötü kaderini değiştiren insanların kurduğu bir hareket olduğunu, sadece bir siyasi parti olmadığını kaydetti.

CHP'nin sadece oy isteyen bir parti olmadığını vurgulayan Esen, "Bizim davamız sadece partimizin oylarını artırmak, sadece partimizi iktidara getirmek değil, aynı zamanda ülkemizi çağdaş bir ülke haline getirmektir derdimiz" dedi.

- "Demokrasinin çarkları paslandı"

Esen, Türkiye'de "demokrasinin çarklarının paslandığını" savunarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Fırsat eşitliğinde, demokrasinin olmazsa olmaz ihtiyaç duyduğu özgürlükçü ortamdan söz etmek bile mümkün değil. Böyle bir ortamda mücadelemizi hiç unutmamalıyız. Böyle bir ortamda bizim yapmamız gerek şey, birlik ve beraberlik içinde omuz omuza ve bunu sadece ve sadece sözde değil, özde ve inanarak yapmamız lazım."

Konuşmadan sonra CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA