Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi 14 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi tarafından, bu yıl 30. düzenlenen “sünnet şöleni” kapsamında kentte maddi durumu 14 çocuk sünnet ettirildi.

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi 14 Çocuğu Sünnet Ettirdi
Uydukent İş Merkezi’ndeki Kristal Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen sünnet şöleni Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, bu yılda iyilik geleneğini devam ettirdiklerini kaydetti.

Danıştekin konuşmasında şunları söyledi:

“Çocuklarımız, bu sünnet töreni ile hayatlarının önemli bir dönüm noktasına adım atıyorlar. Geleceğimiz ve güvencemiz olan sevgili çocuklarımızı bugünlere getiren, onları yetiştiren, eğiten, öğreten, canından çok seven, şu anda bunun haklı gururunu, heyecanını, sevincini yaşayan anneleri, babaları tebrik ediyorum. İl Sağlık Müdürlüğü’ne, Kamu Hastaneleri Genel Sektererliği’ne, Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne, Başhekim Yardımcısı’na sünnetlerimizi gerçekleştirecek doktorlarımıza ve diğer görevlilere, giderleri üstlenen hayırseverlerimize, duamızı yapan Cemal Demirkuş Hocamız’a teşekkür ederiz."

Kristal Düğün Salonu’ndaki Sünnet Töreni’nin ardından toplu halde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne geçildi. Devlet Hastanesi’nde tek tek kontrolleri yapılan çocuklar, daha sonra ameliyathaneye götürülerek sünnet edildi.
Kaynak: İHA