Alanya Belediyesi Payallar Ve Konaklı'da Asfaltsız Yol Bırakmayacak

Alanya Belediyesi tarafından Payallar ve Konaklı Mahalleleri’nde altyapısı hazırlanıp genişletilen ve yeni açılan tüm yollar planlı bir şekilde asfaltlanmaya başlanacak.

Alanya Belediyesi Payallar Ve Konaklı'da Asfaltsız Yol Bırakmayacak
PAYALLAR’DA 6 KM ASFALT YAPILACAK

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Payallar ve Konaklı Mahalleleri’nde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Payallar Mahallesi’nde Hacı Abdullah Sokak, yeni açılan ve D-400 ile Hacı Abdullah Sokağı birbirine bağlayan yeni yol, Gökkale Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Dut dibi Caddesi’nde astar çalışmaları tamamlanarak asfalt hazırlığı çalışmaları son aşamaya geldi. Payallar Hacı Abdullah Sokak’ta yol genişletme ve asfalt hazırlığı çalışması sürerken, yeni açılan D-400 Karayolu ile Hacı Abdullah Sokak arasında bağlantı sağlayan 12 metre genişliğinde 200 metre uzunluğundaki yol da asfalt programına alındı. Yeni açılan bağlantı yolu ile genişletilerek altyapısı güçlendirilen Payallar Mahallesi Gökkale Caddesi’nde de asfalt hazırlığı çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

GENİŞLETİLEN GÜNDOĞMUŞ YOLU ASFALTLANACAK

Eski Gündoğmuş Yolu olarak da adlandırılan bin 300 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki Payallar, Gökkale Caddesi’de altyapısı tamamlanarak genişletildi ve asfaltlama programına alındı. 1500 metrelik Cumhuriyet Caddesi ve Dutdibi Sokak’ta da asfalt hazırlığı tamamlandı. Payallar Mahallesi’nde cumartesi gününden itibaren toplam 6 kilometre asfaltlama çalışması yapılacak.

KONAKLI KÖLÜŞLÜ MEVKİ’NDE HUMMALI ÇALIŞMA

Konaklı Mahallesi, verici istasyonu yolu olarak da tarif edilen Kölüşlü Yolu’nda çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Altyapısı hazırlanan ve genişletilen yolda iş makineleri yoğun mesai harcıyor. Kölüşlü Yolu da Payallar Mahallesi’ndeki programlanan yollarla birlikte önümüzdeki hafta içinde asfaltlanması bekleniyor.
Kaynak: İHA