Vergi Dairesi Çalışanlarına Gimder'den Veda Gecesi

İstanbul’da 10 yıl görev yapan ve başka ile atanan vergi dairesi müdürleri için Gelir İdaresi Müdürler ve Müdür Yardımcıları Derneği (GİMDER) tarafından veda gecesi düzenlendi.

Vergi Dairesi Çalışanlarına Gimder'den Veda Gecesi
Türkiye’de görev yapan bin 600 vergi dairesi çalışanlarının en önemli mesleki derneği olan GİMDER, İstanbul’da 10 yıldır görev yapan ve tayini çıkan vergi dairesi yöneticilerinin onuruna, Suada’da veda gecesi düzenledi.

Toplantıya GİMDER Başkanı Ali Mendilli, GİMDER İstanbul Şube Başkanı Cemal Delibaş, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı grup müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede İstanbul’a veda eden vergi dairesi müdürleri kısa veda konuşmaları gerçekleştirdi.

“İÇİMİZDE BİR BURUKLUK VAR”

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan GİMDER İstanbul Şube Başkanı Cemal Delibaş, “İstanbul’da 10 yıl boyunca görev süresini tamamlamış arkadaşlarımıza bir gece düzenledik. Arkadaşlarımız yurdun çeşitli yerlerine dağılacak. İstanbul’da olduğu gibi gittiği yerlerde de başarılı olacaklar. Vedalar her zaman acıdır, bende ve bütün arkadaşlarımızda bir burukluk var. Arkadaşlarımız gittikleri yerlerde vatana millete hizmet edecekler” diye konuştu.

“İSTANBUL’U BIRAKIP GİTMEK ZOR”

İstanbul’da 12 yıldır görev yapan Zihni Erdoğan ise, “Adana’ya kendi memleketime tayinim çıktı. İstanbul’u bırakıp gitmek zor. Adana’da görev süremiz 8 yıl. Derneğimizin bize yaptığı bu geceden dolayı çok teşekkür ediyorum, zor oluyor ayrılmak ama gitmek zorundayız” dedi.

Program, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nda görev süresi dolan ve il dışına atanan Vergi Dairesi Yöneticilerine verilen plaket takdimi ile son buldu.
Kaynak: İHA