Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Resmen Kuruldu

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Giresun Üniversitesi bünyesinde diş hekimliği fakültesi kurulmasının, Resmi Gazete’de yayımlanarak resmen gerçekleştiğini bildirdi.

Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yazılı teklifi üzerine Bakanlar Kurulu'nca fakülte kurulması kararının 20 Ağustos'ta alındığını ve kararın bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandığını belirtti.

Diş hekimliği fakültesinin resmen kurulmasıyla Giresun Üniversitesi'nin daha da güçlendiğini vurgulayan Tütüncü, şunları kaydetti:

"Yeni fakültemiz ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Diş hekimliği fakültesinin kurulması noktasında emeği geçen başka Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı ve Ortaöğretim Genel Müdürü Sayın Ercan Türk olmak üzere tüm Bakanlar Kurulu ile ilgililere Giresunlular adına çok teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz bünyesinde kurulan diş fakültesi ile daha da güçlenmiş oldu. Bir kez daha emeği geçenlere buradan sonsuz teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA