Bayburt AK Parti Genclik Kolları Çocukların Hayallerini Gerçeğe Dönüştürdü
Bayburt Ak Parti Gençlik Kolları, çocukların hayallerini gerçekleştirmek ve sevinçlerine ortak olmak için " Hayallerin Bayramı" adlı etkinlik gerçekleştirdi.

Bayburt Ak Parti Gençlik Kolları Başkan İbrahim KAYMAK, hediye dağıtımından sonra yaptığı açıklamada; ortak geleceğimiz olan çocuklarımızın hayallerini bu projede gerçekleştirmek istediklerini belirterek; "Proje kapsamında çocukların hayallerindeki oyuncağı resmetmelerini istedik. Çocukların resmettikleri hayalleri kendilerine hediye olarak verdiğimizde onların yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi . Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek, onların mutluluğuna, sevinçlerine bir nebze katkıda bulunmak" dedi.
Ak Parti gençlik kolları olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daima yanında olacağını ve bu tür projelerin devam edeceğini belirtti.
