Milletvekili Şükrü Nazlı Esnaf Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (KUTESOB) ziyaret ederek, Başkan İbrahim Yiğit’ten esnafın sorunları hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Şükrü Nazlı Esnaf Teşkilatını Ziyaret Etti
Esnafın yerel sorunları ve Kütahya’nın ekonomik canlılığının nasıl artırılabileceği konusunda KUTESOB Başkanı İbrahim Yiğit ile görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Milletvekili Şükrü Nazlı Esnaf ve Sanatkarın vazgeçilmez bir unsuru olduğunu bildiklerini belirtti.

Gelişmiş ülkelerde hem ekonomik hareket hem de sağladığı istihdam bakımından esnaf ve sanatkara büyük önem verildiğini dile getiren Nazlı, Türkiye’de de esnafın hak ettiği yerde olması için büyük uğraşlar verildiğini söyledi.



“SORUNLAR MASAYA YATIRILDI”

Hazırlanan istatistik ve raporlarla sorunların masaya yatırıldığını anlatan Milletvekili Şükrü Nazlı, “Ulusal bazda yapılan çalışmalar, hazırlanan istatistikler ve oluşturulan raporlar ile ekonomimizin bu vazgeçilmez unsuru olan esnaf ve sanatkarın sorunları masaya yatırılmaktadır. Ben de bir esnaf olarak sorunları yakından takip ediyor, çözüm noktasında her türlü çalışma içerisinde olmaya gayret ediyorum. Bizler halkımızın hür iradesi ile Kütahya’mıza hizmet vermek üzere seçildik. Bu sebeple ben ve ekip arkadaşlarım yerel sorunları ilk ağızdan dinlemek üzere çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugün esnaf teşkilatına yapmış olduğumuz bu ziyaretin hem bizlere hem de esnaf teşkilatlarımıza büyük katkılar yapacağına inanıyorum,” diye konuştu.

“ESNAFIN SESİ DAHA GÜR ÇIKIYOR”

Esnaf Odaları teşkilatı ile AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı’nın yakın bir ilişkisi olduğunu kaydeden KUTESOB Başkanı İbrahim Yiğit ise, “Şükrü Nazlı, kendisinin de bir esnaf olması sebebiyle Kütahya’mıza büyük katkılar yapmıştır. Bizleri anlayan, bizlerden biri olan ve karşı karşıya olduğumuz sorunları, riskleri ve fırsatları kendisi de birebir yaşadığı için en ince detayına kadar bilen bir milletvekilimizin olması teşkilatımız için büyük bir şanstır. Yine Merkez İlçe Başkanımız Cevdet Korkmaz’da esnaf teşkilatımızın bir üyesidir. Kendisi de bizim sorunlarımızı en iyi şekilde bilmekte ve dile getirmektedir. Kendilerinin görev süreleri içerisinde Kütahya’ya büyük katkılar yapacaklarına inanıyorum. Esnafın sesinin bu vesileyle daha gür çıkacağını düşünüyorum” İfadelerini kullandı. (HD-EFE)
Kaynak: İHA