Pursaklar Belediyesi 2 Bin 500 Ton Asfalt Döktü

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri haziran ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaları tamamlayarak ilçe genelinde 2 bin 500 ton asfalt serimi, 2 bin 430 metre de imar yolu yaptı.

Pursaklar Belediyesi 2 Bin 500 Ton Asfalt Döktü
Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü haziran ayı içerisinde 28 sokağın asfalt yama işini tamamlayıp, ihtiyaç olan bölgelerde yeni imar yolları açtı. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda ilçe genelinde 2 bin 500 ton asfalt serimi, 2 bin 430 metre de imar yolu yapıldı.

Pursaklar Belediyesi, yaz mevsimiyle birlikte yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Haziran ayında başlatılan olduğu bordür tamirleri, engelli rampaları, park malzemelerinin yapımını, okulların tadilatlarını tamamladı. Alt yapı ve imar çalışmalarıyla da takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, hızla büyüyen ilçenin hem alt yapısında hem de üst yapısında titiz çalışmalar yürütüyor. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli’yi kapsayan geniş bir coğrafyaya hizmet veren Pursaklar Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz hizmet mesaisini sürdürüyor.
Kaynak: İHA