Bozüyük Dodurga Belde Belediyesi İftarı Yoğun Katılıma Sahne Oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Beldesi’nde, belediye tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Belde meydanında düzenlenen iftar programına 2bin kişiden fazla katılım oldu.

Bozüyük Dodurga Belde Belediyesi İftarı Yoğun Katılıma Sahne Oldu
AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve meclis üyeleri, Dodurga Jandarma Karakol Komutanı Adem Uyar, Okul Müdürü Ali Aygül, Orman İşletme Şefi Murat Akman, Dodurgalılar Dernek Başkanı Mustafa Küplü ve yönetim kurulu ile köy muhtarları katıldı.

İftar yemeğinde konuşan ve birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini söyleyen Başkan Tuna, “Beldemizde gerçekleştirilen iftar yemeğinde halkımızın yoğun katılımı nedeniyle çok duygulandım. Hepinize teşriflerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin. Şuan tüm dünyada zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz için hep birlikte dua edelim” dedi.

Kaynak: İHA