Günde 7 Bin Kişi Büyükşehir Belediyesi'nin Havuzunda Yüzüyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ait il genelinde bulunan 25 havuzda günde ortalama 7 bin kişi yüzmenin tadını çıkarıyor.

1 GÜN KADINLARA 1 GÜN ERKEKLERE HİZMET VERİYOR
Kapalı yüzme havuzu ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Havuzlar Koordinatörü Muhittin Gürses, Havuzun Pazartesi, Çarşamba Cumartesi kadınlara, diğer günler ise erkeklere hizmet verdiğini söyledi.
Her seansın 60 kişi ile sınırlı olduğunu ifade eden Gürses, sağlık konusun ciddi önem verdiklerini ve bonesiz ve sağlık raporu olmayanları almadıklarını kaydetti.
Vatandaşlardan sürekli olumlu tepki aldıklarını belirten Gürses, "Günde her gün bir seansımızı ortalama 60 kişi kullanıyor. Yoğun bir talep ve yoğun bir katılım var. Günde 6 seanstan toplamda 360 kişi 5 yaş altı çocuklarını da getirenleri sayarsak ortalama 800 kişi buradan faydalanıyor. Salı Perşembe ve pazar günleri erkeklere hizmet veriyoruz. Tabi bu günlerde yoğunluk daha fazla oluyor" dedi.
Havuza çocuğu ile gelen Mehmet Gulaser, havuzun Şanlıurfa’ya yakıştığını söyledi.
Havuzun çok hijyenik olduğunu ve bundan dolayı gönül rahatlığı ile geldiklerini ifade eden Gulaser ise şunları söyledi:
"Burası gerçekten çok güzel. Ben çocuklarımı alıp buraya gönül rahatlığı ile gelip yüzüyorum. Herkese tavsiye ederiz. Kanallara gitmektense buraya gelip burada serinlemek güzel bir şeydir. Bahane uydurup havuz yok diyen insanlara geçerli bir sebep değil."
