MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı, düzenlenen törenle bayramın ikinci gününde bir araya geldi. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, "Kimse milli duruşumuzdan taviz vermemizi beklememelidir" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması
Kültürpark Orman Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine eski yeni il ve ilçe yöneticileri, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Bursa’da MHP’nin oylarını arttırarak bir ilke imza attıklarını ifade eden MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, "Milletimiz iradesini ortaya koymuştur. AKP’nin 13 yıllık tek başına iktidarı sona ermiştir. MHP olarak milletimizin iradesinde MHP’nin kılavuzluğundan ayrılmadan gayret göstermekteyiz. 2015 seçimlerinden alnının akıyla çıkan partimizi yıpratma çalışmaları sürmektedir. Geçmişte fedakarlıklar yaptık. Ancak kimse milli duruşumuzdan taviz vermemizi beklememelidir. Makam mevki uğruna MHP’nin değerlerinden vazgeçmeyecektir. Halkımız Türkiye’nin varlığını koruyacaktır. Türk milletinin diktiği kardeşlik fidanları çiçek açacaktır. Türk ve İslam milliyetçi hareketle zulme uğrayanların kurtarıcısı olacaktır" şeklinde konuştu.

MHP Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz ise, "Bizler huzur içinde bayram yaşarken, dünyanın dört bir tarafında Müslümanlar katliama maruz kalmaktadır. Hem dualarımız, kalbimiz ve bedenimizin onlarladır. 22 Şubat’ta iş başına gelen yönetimimiz 7 Haziran seçimlerinin yoğunluğu içerisinde kendini buldu. Netice itibariyle 46 yıldır var olan MHP en çok oyu bu seçimde aldı. Başarıya giden yolda birlik, beraberlik, disiplinin de önemli olduğunu biliyorum. Temsil ettiğimiz davanın ulviliğinin farkındayız" dedi.

Kaynak: İHA