Sankon Diyarbakır İl Başkanlığına İş Adamı Hacı İhsan Aydın Atandı

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkezinden yapılan açıklamada Diyarbakır’da temsilcilik açıldığını ve il başkanlığına iş adamı Hacı İhsan Aydın’ın atandığı bildirildi.

Sankon Diyarbakır İl Başkanlığına İş Adamı Hacı İhsan Aydın Atandı
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Ersin Aktaş, yapmış olduğu açıklamada, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Diyarbakır temsilciliğinin açıldığını ve

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığına İş Adamı Hacı İhsan Aydın’ın atandığı açıkladı.

Ersin Aktaş, "Hacı İhsan Aydın kuruluşumuzu Diyarbakır sınırları içerisinde en üst düzey

makamlarda temsil edebilir. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığına talip olan Aday olan toplamda 57 Diyarbakırlı değerli İş Adamı İş Kadını Yatırımcı Sanayici arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Öte yandan Diyarbakır İl Başkanı atamasının Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un Diyarbakır’a ziyaretinden hemen sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.
Kaynak: İHA