Standard Profil Düzce Ailesi İftarda Bir Araya Geldi
Standard Profil Düzce Fabrika Müdürü Teoman Yücel’in katılımı ile Standard Profil ailesi iftar sofrasında buluştu. Çalışanların aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeklerine 2 bin kişi katıldı. Aileyi bir araya getirecek son iftar yemeği ise 14 Temmuz Salı günü gerçekleştirildi.

3 iftar yemeğine katılan 2 bin kişiye Standard Profil Düzce Fabrikası Genel Müdürü Teoman, İK ekipleri ve yöneticiler de katıldı.
Birlikte ve beraberliğin önemine vurgu yapan Teoman Yücel, “Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi Ramazan ayında çalışanlarımız ve ailelerimiz ile bir araya geldik. Bir aile olmanın gereklerini yerine getirmek için elimizden gelen her türlü gayreti bugüne kadar gösterdik. Bugünden sonra da göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlikte çocuklarda unutulmadı, iftar sonrasında çocuklara pamuk helva, macun ve lokma dağıtıldı. Fabrikanın bahçesinde çocuklarda gönüllerince vakit geçirdiler.
