Mezitlililer Ramazan'ın İlk İftarında Bir Araya Geldi

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, Menderes Mahallesi’ndeki pazar yerine kurduğu iftar çadırı ile Ramazan’ın ilk gününde yüzlerce kişiye iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde CHP İçel Milletvekili Aytuğ Atıcı ile Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da vatandaşlarla bir araya geldi.

Mezitlililer Ramazan'ın İlk İftarında Bir Araya Geldi
Mezitli Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı, Ramazan ayının ilk gününde yüzlerce vatandaşı konuk etti. Ramazan’ın ilk günü vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen iftar çadırında, CHP Milletvekili Atıcı, Başkan Tarhan, Belediye Başkan Yardımcı Ertan Güner, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar iftar yemeğini birlikte yedi. İftar çadırı için alana gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşan Tarhan, yemek dağıtımında da yardımcı oldu.

İftar sonrası açıklama yapan Tarhan, "Manevi duyguların yoğunlaştığı, insanlar arasında kardeşliğin pekiştiği, hoşgörü ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştığı bir Ramazan ayına daha ‘hoş geldin’ demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günlerde akraba ve komşularımızla olan ilişkilerimiz kuvvetlenir, birlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularımız artar. Mezitli ailesi olarak biz de geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aynı sofrayı birlikte paylaşacağız. Birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz. İftar soframızdaki vatandaşlarımızın sayısının artması, daha fazla vatandaşımızla bir araya gelmek bizlere mutluluk verecek. Bu iftar soframızda bizlere destek verip, iftar yemeğini üstlenen ve ileriki günlerde üstlenecek tüm hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA