Hayırlı traşlar saç sakal: 2 bin 500 lira!

Bodrum'daki kazığın son adresi Kempinski Barbaros Bay Hotel oldu. Otelde saç-sakal traşı olan genç bir iş adamına '2 bin 500 lira' fatura kesildi. İş adamı, hesaba itiraz etti ama sonuç alamadı. Aynı otelde çökertmenin fiyatı da tam 75 lira!

Hayırlı traşlar saç sakal: 2 bin 500 lira!
Hayırlı traşlar saç sakal: 2 bin 500 lira!
Bodrum'daki kazığın son adresi Kempinski Barbaros Bay Hotel oldu. İsminin gizli kalmasını isteyen ünlü bir iş adamının oğlu, balayı için bu 5 yıldızlı oteli tercih etti. Oteldeki berbere giden iş adamı, saçlarını kestirip sakal traşı oldu. Ancak iş adamı, sıra hesap ödemeye geldiğinde neye uğradığını şaşırdı. İstanbul'un mütevazı semtlerinde 15 lira, en lüks yerlerinde bile 400 liraya yapılan saç sakal traşı için iş adamına Bodrum'da çıkarılan fatura, 2 bin 500 liraydı.

LAHMACUN VE TRAŞ
Bu parayı önce vermek istemeyen işadamı, faturaya itiraz etse de tatsızlık çıkmasın diye 2 bin 500 lirayı ödedi. Türkbükü'ndeki Maça Kızı'nda 75 liraya servis edilen lahmacun ve ayrandan sonra Kempinski Barbaros Bay Oteli de saç-sakal traşı için talep ettiği ücretle yine gündem olacak! Bu arada otelin müşterileri 'booking' sitesinde de SPA ve yiyecek-içeceklerin aşırı pahalı olduğundan şikayet ediyor. İşte Kempinski Barbaros Bay
Oteli'nin mönüsünden birkaç örnek:
Hayırlı traşlar saç sakal: 2 bin 500 lira!