Fetih Yürüyüşü, MHP'nin Gövde Gösterisine Dönüştü
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl teşkilatı tarafından düzenlenen “İstanbul’un Fetih Yürüyüşü"ne binlerce Malatyalı destek vererek, gövde gösterisine dönüştü. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, “Malatyalılar, AKP ampulünü kırdı, MHP meşalesini yaktı” dedi.

“MALATYALILAR, MHP MEŞALESİNİ YAKTI”
Binlerce kişi hep bir ağızdan “Malatya seninle gurur duyuyor” sloganına “Asıl biz Malatya ile gurur duyuyoruz” diyen Yıldız, Malatyalıların artık kararını verdiğini ifade etti.
Yıldız, şunları kaydetti:
“Malatyalılar, AKP’nin ampulünü söndürdü. MHP meşalesini sizinle birlikte yaktı. Yeniden Malatyalıları daha iyi yerlere, daha güzel yarınlara varmak için Milliyetçi Hareket ile yürümeye karar verdi. Dün miting yapan sayın başbakan, sizleri görseydi, dün üzüldüğünden daha fazla üzülecekti. Çünkü oraya fabrikaları kapatıp insanları zorla götürdüler. Memurları, Suriyelileri zorla götürdüler. Okullardaki öğretmen ve öğrencilerini, orman işçilerini zorla götürdüler. Ama fetih yürüyüşüne katılan binlerce kişi kendi gönüllü ve isteğiyle hareket edip Milliyetçi Hareket iktidarı yanında yer almışlardır.”
"BİLGE, LİDER DEVLET BAHÇELİ MALATYA’YA GELİYOR"
“Ülkücü Hareket engellenmez” sloganına katılan MHP’li Yıldız, 2 Haziran’da MHP Genel Başkanı bilgi adam Doktor Devlet Bahçeli’nin Malatyalılara hitap edeceğini hatırlattı. “Devletin başına devlet gelecek” sloganlarına “İnşallah Devletin Başına, Devlet gelecek” diyen Yıldız, 2 Haziran saat 16.00’da yapılacak miting alanına tüm Malatyalıları davet etti.
ERDEM: "MHP LİDER PARTİ KONUMUNA GELECEK"
MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise,"Fatih Sultan Mehmet Han, gemileri karadan yürüttü. Gemicikleri değil. Milliyetçi Hareket’in değerli vekilleri de inşallah ilk olarak Türkiye’de sonra Malatya’da gemileri karadan yürüterek lider parti konumuna gelecektir. Bu hepinizin gayreti ve çalışmasıyla olacaktır. Bu akşam izinlisiniz. Yarın sabah 07.00’de görev başındasınız. Allah’ın izniyle şu 7 - 8 günlük zamanı çok iyi değerlendirip MHP iktidarın hep birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmalardan sonra MHP’liler meşalelerini söndürerek, dağıldılar. Emniyetten alınan bilgiye göre, Fetih Yürüyüşü’ne 8 - 9 bin civarında katılım oldu.
Yürüyüşe MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Malatya Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, Übeyt Akçin, Hakan Kalkan, Mehmet Ali Özpolat, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ile ilçe teşkilat başkanları ve binlerce Malatyalı katıldı.
