Şehitkamil Belediyesi Biruni Sosyal Tesisi Açıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazikent Bölgesi Belkıs Mahallesinde yaptırılan Biruni Sosyal Tesisinin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Şehitkamil Belediyesi Biruni Sosyal Tesisi Açıldı
Gazikent Bölgesi Belkis Mahallesine yeni yapılan Biruni Sosyal Tesisin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, AK Parti Gaziantep 25. Dönem Milletvekili adayları Canan Candemir Çelik ile Hakan Tanrıöver, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Halil Uğur, Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılınç, Şehitkamil Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı’yla başladı.

Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları topluluğu tarafından kısa bir gösteri düzenlendi.

“BELKIS MAHALLEMİZE ÇOK ÖNEMLİ BİR SOSYAL TESİSİ HAYATA GEÇİRDİK”

Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bizden önceki Şehitkamil Belediye Başkanımız, Gazikent Bölgesinde bulunan mevcut Pazar yerinin altında bir sosyal tesisi hayata geçirmişti. Fakat mahalle günden güne büyünce o sosyal tesisimiz artık hizmet veremez noktaya gelmişti. Ondan sonraki süreçte şahıs mülkünden bir yer alarak, Burak Mahallesinde bir sosyal tesisi hayata geçirdik. Yine Belkıs Mahallemizin de giderek büyümesi üzerine bir sosyal tesis ihtiyacı vardı. Bizlerde Şehitkamil Belediyesi olarak, Mahallemize içerisinde, bay bayan taziye evi, aile merkezi ve okul öncesi eğitim tesisini hayata geçirdik. Tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZİM ANLAYIŞIMIZDA SOSYAL BELEDİYECİLİK VARDIR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ise, “Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu bu eserler bu hizmetler, milletimizin hizmetine en iyi şekilde sunulmaya devam ediyor. AK Parti’nin dışında hiçbir Belediye’de bu vizyon, bu tasavvur ve bu öngörü asla yoktur. Bizim anlayışımızda sosyal Belediyecilik vardır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı vardır. Bu yüzden sosyal tesislerimizde taziye yerlerimizde, meslek edindirme kurslarımızda bütün belediyelerimiz vatandaşlarımızın hizmetindedir” diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Protokol üyeleri Biruni Sosyal Tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar tesisi gezdi. Aile Merkezi’ni ziyaret eden protokol üyeleri dikiş nakış kursiyerlerinin yıl içerisinde yapmış oldukları serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergiyi gezen protokol üyeleri yapılan el işlemelerine hayran kaldı.
Kaynak: İHA