'Geçlik Şöleni'nde Yüksek Sadakat Gençleri Coşturdu

Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği Gençlik Şöleni’nde ünlü rock grubu Yüksek Sadakat gençleri coşturdu.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gençlik Şöleni’ kapsamında Tekira AVM önünde toplanan Süleymanpaşalılar fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP İl Başkanı Şerif Çetin, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Köprübaşı mevkiinden sahil dolgu alanına kadar gerçekleşen yürüyüş sırasında Süleymanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Halkoyunları ekipleri gösteriler sundu. CHP Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da halk oyunlarına eşlik etti. Yürüyüşün ardından ünlü rock grubu Yüksek Sadakat konser verdi.

Konserde konuşan Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “İşte burası Süleymanpaşa, burası Tekirdağ. Dün Süleymanpaşa’daki bütün okulların birer çocuğuyla beraber Selanik’e gittik. Bu sabah Atatürk’ün evini ziyaret ettik. Oradan buraya size Selanik’in havasını getirdik. Süleymanpaşalılar’ın da bir sadakati var, o da sarı saçlı mavi gözlü bu ülkenin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk var. Birilerine buradan sesleniyorum. Atatürk’ü başka yerde aramasınlar. Atatürk Tekirdağ sahilinde, Atatürkler burada, Atatürkler sizsiniz. Sizlere her şey feda olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA