Eşbaşkanlar Zabıta Ekipleri İle Bir Araya Geldi

Şırnak’ın Silopi İlçe Belediye Eşbaşkanları Emine Esmer ve Seyfettin Aydemir, zabıta ekipleri ile bir araya geldi.

Eşbaşkanlar Zabıta Ekipleri İle Bir Araya Geldi
Silopi Belediyesi toplantı salonunda zabıta ekipleri ile bir araya gelen Esmer ve Aydemir, zabıta birimlerine gelen bütün şikayetlerin anında değerlendirildiğini söyledi.

Toplantıda konuşan Aydemir, "Hafta sonu nöbetlerine daha fazla özen gösterilmelidir. Dörtyolda düzenli nöbet tutulmalı, şehir içi minibüs durağında sivil araçların park etmemesi için gereği yapılmalı. Her ay çalışmalarımızla ilgili değerlendirme toplantıları yapılacak. Görev yetki ve sorumluluklar konusun da gereği yapılmalıdır. Zabıta birimimizin yapacağı doğru bütün çalışmaların arkasında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Toplantının ardından zabıtaların 1 aylık faaliyet raporunu açıklayan Aydemir, "Çarşı merkezindeki bütün lokantalar denetlendi. Çarşı merkezindeki bütün pastaneler denetlendi. İlçe merkezin deki bütün market ve bakkallar denetlendi, denetimler mahallerde devam ediyor. Çarşı merkezi ve mahallerdeki bayan kuaförlerinin yüzde 80’i denetlendi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden gelen ekiplerle beraber dört grup halinde üç gün boyunca gıda denetimi yapıldı" diye konuştu.

Kaynak: İHA