MHP'li Adaylardan Hemşehri Derneklerine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları Kamil Aydın ve Zekai Kaya, seçim çalışmaları kapsamında şehir merkezindeki hemşehri derneklerini ziyaret etti. Kars-Ardahan-Iğdır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği ile Şenkayalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden MHP’li adaylar, Erzurum’u ancak birlik ve beraberlik içerisinde kalkındırmanın mümkün olabileceğini ifade ettiler.

MHP'li Adaylardan Hemşehri Derneklerine Ziyaret
MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, insanlık tarihi boyunca yardımlaşma ve dayanışmanın büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, hemşehri derneklerinin de, güç birliğini sağlama anlamında etkin birer yapılanma olduklarını söyledi.



“Birlikten kuvvet doğar” diyen Kamil Aydın, “Bir araya gelirsek, güçlü oluruz, kuvvetli oluruz. Hepimizin ortak bir amacı var, o da bu şehri, bu bölgeyi ve bu ülkeyi kalkındırabilmek. Dolayısıyla güçlerimizi birleştirmeli ve hedefimize en kısa sürede ulaşabilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

MHP Milletvekili adayı Zekai Kaya da, sivil toplum yapılanmalarının, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmişliğin sağlanabilmesi sürecine önemli kazanımlar sunduklarını dile getirerek, bu yapı içerisinde hemşehri derneklerinin çok ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

Kaya, “Dayanışmak ve yardımlaşmak öteden beri bizim kültürümüzde var, inancımızda var. Hemşehri dernekleri ise, bu kültürü canlı ve diri tutma adına güzel işlere imza atıyorlar” dedi.

Kaynak: İHA