'Tarıma Değer Katanlar'Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık BakanlığŸı tarafından DenizBank sponsorluğŸunda hayata geçirilen "Tarıma DeğŸer Katanlar" yarışŸmasında kazanan projeler açıklandı.

DenizBank açıklamasına göre, tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran özel banka olan DenizBank, toplumsal sorumluluk vizyonu kapsamında sektöre yönelik desteğŸini sürdürüyor.

Bankanın bu kapsamda Gıda Tarım ve Hayvancılık BakanlığŸı işŸbirliğŸi ile tarımın gelişŸimine destek olma çalışŸmalarının bir parçası olan "Tarıma DeğŸer Katanlar" yarışŸması sonuçlandı.

Ankara'da düzenlenen ödül töreninde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, DenizBank Tarım BankacılığŸı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun ve ödül almaya hak kazanan yarışŸmacılar hazır bulundu.

Gökhan Sun, Gıda Tarım ve Hayvancılık BakanlığŸı tarafından yürütülen bu yarışŸma ile tarıma değŸer katan ve toplumda fark yaratacak projelerin yaygınlaşŸmasına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını bildirdi.

Tarım bankacılığŸına başŸladıkları ilk günden bugüne üreticileriyle sürekli iletişŸim halinde olduklarını, hayatlarına değŸer katmayı ve hayatlarında değŸerli olabilmeyi önemsediklerini aktaran Sun, şŸunları kaydetti:

"Bugün çiftçimizle aynı dili konuşŸabilmenin, aynı hedefe birlikte yürümenin mutluluğŸu içindeyiz. Tabii tarımın finansmanı yanında sosyal alandaki çalışŸmalarımıza da her zaman önem verdik. Gıda Tarım ve Hayvancılık BakanlığŸımız öncülüğŸünde birçok projeye imza attık. Tarıma DeğŸer Katanlar YarışŸması da bu yöndeki çabalarımızın bir meyvesi olarak öne çıkıyor. YarışŸmaya çalışŸmalarıyla katılarak ödül almaya hak kazanan tüm yarışŸmacıları tebrik ediyor, başŸarılarının devamını diliyorum. DenizBank olarak üreticimize destek vermeye bugün olduğŸu gibi önümüzdeki dönemde de devam edeceğŸiz."

52 İl MüdürlüğŸünden 11'i kadın, 48'i erkek olmak üzere 59 bireysel çalışŸma ve 43 adet projeli çalışŸmadan oluşŸan toplam 102 proje, yarışŸmada aday gösterildi.

Kaynak: AA