Yaşlı Vatandaşın Evinden 1 Kamyon Dolusu Çöp Çıkartıldı

Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şikayet üzerine yaşlı bir vatandaşın evinden 1 kamyon dolusu çöp çıkardı.

Yaşlı Vatandaşın Evinden 1 Kamyon Dolusu Çöp Çıkartıldı
Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaştan gelen çöp ev şikâyeti üzerine harekete geçerek Paşa Mahallesi Zeytinoğlu Caddesinde yaşlı bir vatandaşın ikamet ettiği eve gitti. Ekipler, ön tarafta yıkılmış bir ev, arka tarafta hurda ve çöp yığınlarıyla yaşanmaz hale gelen çöp ev ile karşılaştı. Evin tüm odalarında ve bahçesinde uzun süredir beklemekte olan katı atıkların dışarı çıkarılması için çalışma başlattı. Çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutuları, poşet ve kâğıtlardan oluşan çöpler toplandı. Evin içerisinde ve bahçedeki çöplerin dışarı çıkarılıp temizlenmesi için çalışan ekipler, yaklaşık 2 saatlik uğraşın ardından çöp evden 1 kamyon çöp çıkardı.

Belediye yetkilileri, Odunpazarı ilçesinde bu tür çöp evlere müsaade etmeyeceklerini, çöp evleri temizleyerek yaşanabilir hale getireceklerini belirtti.

Yetkililer, bu tür ihbarları Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa Birimi’nin 444 26 00 nolu iletişim hattına iletebileceklerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA