Kürşat Tuna İş Adamlarıyla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale 1’inci sıra Milletvekili adayı Kürşat Tuna, Ticaret Borsasını ziyaret ederek odaya üye iş adamları ile bir araya geldi.

Kürşat Tuna İş Adamlarıyla Buluştu
MHP Çanakkale Milletvekili adayı Kürşat Tuna 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi seçim çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Devam eden seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili adayı Kürşat Tuna, Çanakkale Ticaret Borsasını ziyaret etti. MHP İl Başkanı İsmet Balkan ve Milletvekili adayı Kürşat Tuna’yı Genel Sekreter Sevcan Elver, yönetim kurulu üyeleri ve odaya üye iş adamları karşıladı. Toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Milletvekili Adayı Kürşat Tuna, Türkiye’nin ekonomisini değerlendirdi. Tuna, odaya kayıtlı üyeler ile yaptığı görüşme sırasında MHP’nin ekonomiyle ilgili yürüteceği politikalardan da bahsetti.

AK Parti hükümetinin 2002 yılında geldiği iktidarlık döneminin ilk 4 yılında başarılı olma sebebinin koalisyon hükümetinin aldığı tedbirler olduğu söyleyen Tuna, duble yol ve köprü geçişleri gibi projelerin hazır olduğu dönemde AK Parti’nin hazır proje ve sermayelerle millette bir güven sağladığını belirtti.

Tuna, “Artık sermayeler tükendi. Artık dışarı da AK Parti hükümeti ve Ankara’ya güven duyulmuyor. Hükümet karşısında yer aldığınız zaman hemen baskı görüyorsunuz. Artık ayrımcılıkla benden yada benden olmayan şekilde hareket ediliyor. Ekmeğin ayrımcılığı olmaz. Bu seçimlerde halkın doğru karar vereceğini düşünüyoruz. Bu seçimlerde biz muhalefet olarak kendi çalışmalarımızı beyannamemizi herkesle görüşerek anlatmalıyız. Sizlerin fikirleri, şahsım ve MHP için önemli. Artık bu ülkeyi tek bir kişinin keyfi davranışına göre yönetmesine izin vermemeliyiz. İnanıyorum ki iş dünyası gereken cevabı verecek. Ortak akla bu ülkeyi yönetmeliyiz. Yeni bir Türkiye istemiyoruz. Bu ülkenin temelleri sağlamdır. Anayasamızla ilgili sıkıntımız yoktur. Ülkenin gelişmesi noktasında gereken düzenlemeler yapılacaktır. Ama ortak akıl önemlidir. Türkiye bir kabile devleti değildir. Türkiye’de 6-7 günde bir kanun çıkarılıyor. Türkiye’de günü kurtarmaya yönelik politikalar yürütülüyor. Şuanda devlet raydan çıkmış durumda, tekrar rayına girmesi gerekiyor. Devletin dışarıdaki itibarı tekrar geri kazandırılmalıdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA