MHP Tokat Milletvekili Adaylarını Niksar'da Tanıttı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat milletvekili adayları Niksar ilçesinde tanıtıldı.

Milletvekili adayı Yücel Bulut’un selamla konuşması yapmasının ardından halka seslenen Hüseyin Erkan İkikat, “Allah’ın izniyle iktidar olacağız ve insanlarımızın esnafımızın çiftçimizin refah seviyesini yükseltmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
Aday tanıtımında son olarak konuşan 1. sıra adayı Abdurahman Başkan ise Niksar’ı eskiden beri iyi bildiğini, Erzurum’da okuduğu yıllarda Niksar’dan geçtiğini ve kısa süreli de olsa süreli konakladığını ifade etti.
Toplantının ardından ilçe binasına geçen Milletvekili adayları bir süre burada dinlendikten sonra, Niksar Ülkü Ocağı’na giderek gençlerle bir süre sohbet ettiler.
MHP’ye Tokat il genelinde ilçeler beldeler ve köylerde vatandaşların büyük bir teveccühü olduğunu gördüklerini belirten Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, bu teveccühle Allah’ın izniyle 8 Tokat’tan beş milletvekili Meclis’e göndereceklerini iddia etti.
