Africa Health 2015 Fuarı 5 Mayıs'ta Başlıyor

Africa Health 2015 Fuarı, 5 Mayıs'ta Güney Afrika Cumhuriyeti'nde başlıyor.

Africa Health 2015 Fuarı 5 Mayıs'ta Başlıyor
TG Expo Uluslararası Fuarcılık AŞ açıklamasına göre, Africa Health 2015 5. Uluslararası Sağlık Ekipmanları ve Medikal Malzemeler Fuarı, 5-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg şehrinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Sağlık endüstrisinin Afrika'daki en büyük organizasyonlarından olan Africa Health 2015 5. Uluslararası Sağlık Ekipmanları ve Medikal Malzemeler Fuarı, bu yıl 7 bin'den fazla sağlık profesyoneline, 500'den fazla tıp, ilaç teknolojisi, hastane donanımı sektörlerinden uluslararası katılımcı ve ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

- Fuarda, 13 konferans düzenlenecek

Verilen bilgiye göre, Huntleigh, Envirotek Worldwide, Biolitec gibi sağlık endüstrisinin önemli aktörlerinin yer alacağı fuara, Türkiye'den de Ağaoğlu Tıbbi Sağlık, Tesa Medikal, Elektro-Mag gibi sağlık sektörü firmaları katılacak.

Sağlık profesyonellerine yönelik, tıp alanında son güncellemeler hakkında eğitimler, paneller ve interaktif etkinliklerin gerçekleştirileceği fuarda, hasta güvenliği, kamu sağlığı, spor hekimliği, rehabilitasyon ve hastane inşası olmak üzere 4 yeni konferansın da eklenmesiyle birlikte 13 konferans düzenlenecek.
Kaynak: AA