3. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre Ve Fuarı Başlıyor

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde 3. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı (ICSG İstanbul 2015) bugün kapılarını açıyor. Kongrelere dünyanın farklı ülkelerinden enerji uzmanları katılacak.

3. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre Ve Fuarı Başlıyor
T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde, 3. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı bugün kapılarını açıyor. 30 Nisan’a (yarın) kadar devam edecek ICSG İstanbul 2015 fuarına ‘Mobit Bilişim A.Ş. bronz sponsor olarak katılıyor. 2020 yılında 1,5 trilyon dolar pazar büyüklüğüne ulaşması beklenen ‘Akıllı Şehir’ konusunun da masaya yatırıldığı ICSG 2015 fuarında, Mobit Bilişim A.Ş. İş Geliştirme ve Çözüm Mimarı Mehmet Taşkıranoğlu,’Akıllı Şebeke Yönetim Çözümleri’ konusunda bir sunum gerçekleştirecek.

Uluslararası platformda gerçekleşecek ‘İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı‘nda dünyada ve Türkiye’deki enerji sektörünün önemli konu başlıkları İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde ele alınacak ve oturumlar halinde tartışılacak. Mobit Bilişim A.Ş. HUB oturumunda, günlük hayatın vazgeçilmez parçası olan hizmet faturalarının oluşturulması konusunu gündeme getirecek. 50’nin üzerinde ülkeden 5000 sektör temsilcisinin katılacağı fuarda elektrik, doğalgaz, su ve otopark faturalarının oluşturulması konusundaki gelişmelere dikkat çekecek olan Mobit Bilişim A.Ş. İş Geliştirme ve Çözüm Mimarı Mehmet Taşkıranoğlu, bu konudaki şikayetlerin azaltılması için geliştirilen yeni uygulamama ve yöntemleri de anlatacak.

Taşkıranoğlu, geleceğin trendlerine yön verilecek HUB Programının ikinci gününde yanlış ya da geç okumalardan kaynaklanan hataların en aza indiği harita yöntemi ve anında fatura oluşturulması konusunda tüm bilinmeyenlerin paylaşılacağı özel bir sunum yapacak.
Kaynak: İHA