Edirne Müftüsü Emrulah Üzüm: 'Kutlu Doğum Herkesin Paylaştığı Bir Hafta Oldu'

Edirne Müftüsü Emrulah Üzüm, bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası’nın çok katılımlı ve herkesin paylaştığı bir hafta olarak geçtiğini söyledi.

Edirne Müftüsü Emrulah Üzüm: 'Kutlu Doğum Herkesin Paylaştığı Bir Hafta Oldu'
Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası ile ilgili basın mensuplarına genel bir değerlendirme yaptı. Kutlu Doğum Haftası’nın Edirne’ye yakışır bir şekilde kutlandığını belirten Üzüm, geçen seneye oranla bu sene daha fazla etkinlik gerçekleştirildiğini belirtti.

Müftü Üzüm, "Biliyorsunuz Kutlu Doğum evvelki sene yine kapalı spor salonunda yapılmıştı ve çok canlı, çok da güzel geçmişti. Bu sene de Kutlu Doğum pazar günü olmasına rağmen salonumuz tıklım tıklım doldu. Gayet canlı, güzel bir program oldu. Bu bakımdan hem sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Belediyemize, Spor İl Müdürlüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Müdürlüğümüze, Müze Müdürlüğümüze, Kültür Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Katılımı yüksek, herkesin paylaştığı bir program oldu. Katkıda bulunan bütün değerli devlet büyüklerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Müftü Üzüm, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini, yaptıkları haberlerle duyuran basın mensuplarına da ayrıca teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA