Beyaz Haber o isimlere 'Pişman mısınız' diye sordu

“Berkin için 11 Mart’ta hayatı durdur” sloganı ile klip çeken ve haklarında soruşturma başlatılan isimlerden bazılarına Beyaz Haber ulaştı.

Beyaz Haber o isimlere 'Pişman mısınız' diye sordu
Beyaz Haber o isimlere 'Pişman mısınız' diye sordu
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, “Berkin için 11 Mart'ta hayatı durdur” sloganı ile klip çeken isimler için soruşturma başlatmıştı.

O isimlerden bazılarına Beyaz Haber ulaştı. Tayfun Talipoğlu, klibin Berkin Elvan için çekildiğini bildiğini ancak sokağa çağrı için kullanılacağını bilmediğini iddia etti. Talipoğlu, “Ben çağrı olduğunu düşünmüyordum bundan da pişman değilim o anlamda” dedi. Talipoğlu, “Sokağa çağrılma daveti olduğunu bilmiyor muydunuz?” sorusuna “Bilmiyorduk. Sokağa çağrı değil hayatı durdurun diyor” cevabını verdi. Talipoğlu, klip yeniden çekilse yine oynayabileceğini söyleyerek “Ben yaptığımda hiçbir şeyden pişman değilim” ifadesini kullandı.

Soruşturma kapsamında ifade verecek bir diğer isim de Tarık Akan'dı. Yurtdışında bulunan Tarık Akan, “Pişman mısınız?” sorusuna “Boşverin boşverin” diyerek cevapladı. Zuhal Olcay ve Şevval Sam'ın telefonlarına ise menajerleri baktı. Şevval Sam'ın menajeri ünlü ismin bu konuda açıklama yapmayacağını söyledi.

Beyaz Haber o isimlere 'Pişman mısınız' diye sordu'Berkin Elvan' Klibi İçin 11 Sanatçı Hakkında Soruşturma