Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Bursa'da Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milletin derdini paylaşarak azaltmak ve mutluluklarını paylaşarak çoğaltmak istediklerini belirterek, "Bugün şekilsel bazı sorunlarımız, sıkıntılarımız olabilir ama özü itibarıyla sıkıntı ve sorun yaşatmamak, birinci derecede borcumuz ve sorumluluğumuzdur" dedi.

Orhaneli-Keles-Büyük Orhan-Harmancık ve Osmangazi'ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneğini (DAĞDER) ziyaret eden Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Bursa Milletvekili adaylığı açıklandığı günden beri kalbinin Bursa için öncekinden daha farklı atmaya başladığını söyledi.

Bursa için ayrı sorumluluk üstlendiğini, bunun için geçen hafta protokol ziyaretleri yaptığını, dün itibarıyla da sahaya çıkma startının verildiğini anlatan Müezzinoğlu, "DAĞDER ile başladık. Bu, sizlerle olacağız anlamına geliyor. Sizlerin derdi, sorunu, sıkıntısı, bizim derdimiz, sorunumuz, sıkıntımız. Çözebilme sorumluluğunu hakkıyla yerine getirebilmek için de 'gece gündüz' demeden çalışacağız. Bugün ilk fiili arazi çalışmalarımız, Keles, Orhaneli, Büyük Orhan ve Harmancık'ta, oradan da Ankara'ya devam edeceğiz. Önce araziyi görelim. Sorunları, sıkıntıları yaşayanlarla paylaşalım. Samimiyet, gayret varsa Rabbim onun dönüşünü verecektir inşallah" diye konuştu.

Vadetmenin kolay, yapmanın ise zor olduğuna dikkati çeken Müezzinoğlu, "AK Parti olarak vadetmekten ziyade yapmayı merkeze alan siyasi anlayışın mensuplarıyız. İnşallah yaptıklarımızla dört yıl sonra burada, huzur içinde hatta daha da güçlü şekilde olabiliyorsak ne mutlu bize" ifadesini kullandı.
Müezzinoğlu, vatandaşlarla göz göze, gönül gönüle olabilmeyi ve dertlerini paylaşabilmeyi çok önemsediğini belirterek, şöyle devam etti:
"Dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklarsa paylaşıldıkça çoğalır. İstiyoruz ki bu milletin derdini paylaşarak azaltalım ve mutluluklarını da paylaşarak çoğaltabilelim. Bugün şekilsel bazı sorunlarımız, sıkıntılarımız olabilir ama özü itibarıyla sıkıntı ve sorun yaşatmamak, birinci derecede borcumuz ve sorumluluğumuzdur."
Kentte 18 milletvekiliyle çalışmanın sözünü verdiklerini vurgulayan Müezzinoğlu, zoru başaracaklarını sözlerine ekledi.
Ziyarette Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmet Su ve Hakan Çavuşoğlu, DAĞDER Genel Başkanı Yüksel Yaşar ve Uludağ Üniversitesi (UÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kaya hazır bulundu.
Ziyaretin ardından Müezzinoğlu, Saltanat Kapı önünde düzenlenen 10. Uluslararası Bursa Osmangazi Kent Koşusu'nu başlattı. Daha sonra yürüyerek AK Parti İl Başkanlığı'na giden Müezzinoğlu, partilileri ziyaret etti.
Kaynak: AA