Bozüyük’te Dursun Ali Erzincanlı’dan Unutulmaz Bir Gece

Bozüyük Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda ünlü Şair Dursun Ali Erzincanlı, Bozüyüklü sevenleriyle buluştu.

Bozüyük’te Dursun Ali Erzincanlı’dan Unutulmaz Bir Gece
Programda Erzincanlı, eşsiz sesiyle katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Köksal Şakalar, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Milletvekili Adayı Halil Eldemir, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Peygamber Efendimizin bir sürü özelliğe sahip üstün bir insan olduğunu vurgulayarak “Biliyorsunuz ki onun gibi olamayız, ne de ona yaklaşabiliriz. Onu görmesek de bugün tüm İslam aleminde olduğu gibi bizlerde onu tanımaya ve anlamaya gayret gösteriyoruz. Yeni nesilde tabii ki sıkıntımız var. O yüz den çocuklarımıza muhakkak dini eğitimde iyi bir eğitim sağlayabilirsek ileride yaşanabilecek olan sıkıntıları gideririz diye düşünüyorum” dedi.

Daha sonra programda Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sadık Tanrıkulu sahneye gelerek Peygamber Efendimizi hayatından kesitler sunarak anlattı. Ardından TV program yapımcısı, şiir yorumcusu ve radyocu Mehmet Zeyit Yıldız da okuduğu güzel şiirlerle Peygamber Efendimizi anlatarak sunumunu yaptı. Gecede son olarak sahneye gelen şiir ve naat ustası Dursun Ali Erzincanlı gönülleri fetheden etkileyici sunumuyla Bozüyüklü sevenleriyle buluşarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede ayrıca Başkan Bakıcı geceye katılan Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sadık Tanrıkulu ile şiir ve naat ustası Dursun Ali Erzincanlı’ya teşekkür ederek plaket takdim etti.
Kaynak: İHA