Afşin Belediyesi, Gezici Temizlik Ekibi Oluşturdu

AfşŸin Belediyesi ilçe genelinde oluşŸan kirlenmelere karşŸı temizlik çalışŸmalarını yürütmek için gezici temizlik ekibi oluşŸturdu.

AfşŸin Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Temizlik İşŸleri MüdürlüğŸü'ne bağŸlı gezici temizlik ekibi, şŸehir merkezinde ve uzak mahallelerde cadde ile sokaklarda oluşŸan kumlanma, rüzgar artıkları gibi çeşŸitli nedenlerle oluşŸan kirlenmeyle mücadele için görev yapıyorlar.
Tespit edilen bölgelere belirlenen program çerçevesinde mahalle sokaklarında oluşŸan kumlanma, evsel çöpler, rüzgarların getirdiğŸi poşŸetler ve boşŸ arsalardaki çöplerden kaynaklı oluşŸan kötü görüntünün önüne geçmek için mücavir alan sınırları içerisinde kalan her bölgeye müdahale eden ekipler havaların düzelmesi ile beraber çalışŸmalarına hız vererek devam ediyor.
AfşŸin Belediye BaşŸkanı Mehmet Fatih Güven, yaptığŸı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bu yana daha temiz, güzel ve yaşŸanılabilir bir AfşŸin için çalışŸmaların aralıksız devam ettiğŸini söyledi.

Kısıtlı imkanlarla güçlerinin yettiğŸi tüm alanlarda, titizlikle çalışŸtıklarını dile getiren Güven, "Biliyorsunuz ki hizmet götürme ağŸımız BüyükşŸehir yasası ile birlikte 23 kat arttı. Personel ve araçlarımızın yeterlilik kapsamında uzak mahallelerimizde Kırsal Hizmetler ve Temizlik İşŸleri Müdürlüklerimizin gayretleri ile gezici ekip oluşŸturduk. LJaba ve gayretlerimizle çalışŸmalarımızı kurduğŸumuz bu ekip ile hızlandırarak devam ettireceğŸiz" diye konuşŸtu.
 
Kaynak: AA