Tgf Başkanlar Konseyi, Kadınlar Komisyonu Toplantısı İle Sona Erdi

10 Nisan’da başlayan ve bugün sona eren Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 48. Başkanlar Kurulu Konsey toplantısının ardından genel değerlendirmeler yapıldı.

Tgf Başkanlar Konseyi, Kadınlar Komisyonu Toplantısı İle Sona Erdi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu, bugün son toplantısını MGTC Kadınlar Komisyonu ile yaptı. Toplantıdan sonra açıklama yapan Federasyon Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit, toplantının verimli geçtiğini dile getirdiler. TGF Başkanı Karaca, Kadınlar Komisyonu toplantısı ile 48. Başkanlar Kurulu Konseyi'nin sona erdiğini belirterek, kendilerini ağırlayan Malatyalılara teşekkür etti. Karaca, Malatya’nın tarihi turistik yerlerinin de gezildiğini belirterek, toplantılarda gazeteciliğin sorunlarının enine boyuna masaya yatırıldığını kaydetti.

Malatya’da çok sıcak bir ortamla karşılaştıklarını ve tüm organizasyonun layıkıyla yerine getirildiğini belirten Karaca, henüz yeni olan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nin oldukça başarılı çalıştığını söyledi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit ise, yapılan toplantılarda medyanın sorunlarını konuştuklarını belirtti.

Pelit, 47. toplantıya göre Malatya’daki buluşmanın daha verimli geçtiğini söyledi.

Kaynak: İHA