Kadınlar Günü’nde Cumhuriyet Kadınları Podyuma Çıktı

İzmir Optimum Outlet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ziyaretçilerini birbirinden özel etkinliklerle karşıladı.

Kadınlar Günü’nde Cumhuriyet Kadınları Podyuma Çıktı
Optimum Outlet bu anlamlı günde “Cumhuriyet Kadını Defilesi” ve “Eda Taşpınar Söyleşi” etkinlikleri ile ziyaretçilerine unutamayacakları bir gün yaşattı.
İzmir Optimum Outlet’te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 100. Yıl Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan “Cumhuriyet Kadını Defilesi” büyük beğeni topladı. Bu anlamlı günde Rönesans Ajans’ın koreografisi ile podyuma çıkan mankenler, ziyaretçileri Cumhuriyet’in ilk yıllarına götürürken; birbirinden güzel mankenlerin taşıdığı kostümler, podyumda Cumhuriyet dönemi rüzgarları estirdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Kadını Defilesi’nde, ünlü kadın yazar Halide Edip Adıvar ve dünyanın ilk kadın savaş pilotu olan Sabiha Gökçen’in de kıyafetleri sergilendi. İzmir’in en çok ziyaret edilen alışveriş ve yaşam merkezi Optimum Outlet’te defilenin ardından sunulan vals gösterisi de izleyenlerden büyük beğeni topladı.

EDA TAŞPINAR OPTİMUM’DA KADINLARLA BULUŞTU
8 Mart Kadınlar Günü’nde kadın ziyaretçilerini birbirinden özel etkinliklerle karşılayan Optimum Outlet, Eda Taşpınar’ı da hayranları ile buluşturdu. Türkiye’nin en şık kadınlarından biri olarak gösterilen Eda Taşpınar Optimum’da modaya dair bir söyleşi gerçekleştirdi. Optimum Outlet’te tüm ziyaretçilerin sorularını tek tek yanıtlayan Eda Taşpınar, söyleşi sonunda hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA