Cezayirli Mühendislere Konya’da Eğitim

Konya’dan satılan un, irmik, yem fabrikaları projeleri kapsamında Cezayir’den gelen 45 kişilik mühendis ve teknisyen kadrosu eğitimlerini tamamladı.

Cezayirli Mühendislere Konya’da Eğitim

Konya 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Molino Makine tarafından Cezayir’e satılan un, irmik, yem fabrikaları projeleri kapsamında Cezayir devleti tarafından gönderilen 45 kişilik mühendis ve teknisyen kadrosu Konya’da eğitimlerini tamamladı.

Molino Makine tesislerinde gerçekleşen eğitim süresince gerek teorik gerekse pratik uygulamalı 1 aylık eğitim verildi.

Mühendis ve teknik ekip Cezayir Büyükelçisi Lahssan Boufares ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün de katıldığı törenle sertifika aldı.

Törenden konuşan Molino Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salim Alaybeyi, “Cezayir Büyükelçisi ve KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ün katılımı hem Molino’yu onurlandırmış hem de Cezayirli mühendisleri çok memnun etmiştir. Özellikle dost ülke Cezayir’in değerli misafirlerinin Molino ile ilgili övgü verici konuşmaları bizler için duygusal anlar yaşamamıza sebep oldu. Molino olarak her zaman başarıyı hedefliyoruz ve bu doğrultu da gerek kadro olarak ekip ruhuyla çalışıyor, gerekse plan ve programımızı hep birlikte emin adımlarla uyguluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA