Ünlü Sanatçı Linet Adana’ya Geliyor

Arabesk/Fantezi müziğin yenilikçi temsilcisi Linet, ünlü oryantal Didem ile birlikte 28 Şubat Cumartesi günü Anemon Hotel Adana’da sevenleriyle buluşacak.

Ünlü Sanatçı Linet Adana’ya Geliyor

Pop müziğin yanı sıra Arabesk/Fantezi müziğin güçlü ve yenilikçi sesi Linet ve oryantal dansın kraliçesi olarak kabul edilen Didem ile birlikte 28 Şubat Cumartesi günü saat 22:30’da Adana’da Anemon Hotel’de sahne alacak.

Ünlü sanatçılarla başarılı konser ve programlara imza atan Bilge Canbaz ve Serap Tatlı’nın yönetimindeki Ajans Bilge, kentte ses getirecek yeni bir konser organizasyonuna imza atıyor. Türk Sanat Müziği’nin başarılı temsilcilerinden Bursalı Leyla Özgecan’ın kızı olan ve son dönemde fantezi müziğin en güçlü sesi olarak kabul edilen Linet’in 7 albümü bulunuyor. Linet’in sahne alacağı gecede konuklarına müzik ve eğlence dolu bir gece yaşatması bekleniyor.

Öte yandan, bir dönem İbo Show’da İbrahim Tatlıses’in programında yer alan ve dünyaca ünlü sanatçı Madonna’nın özel doğum günü partisinde yaptığı dans şovla dikkat çeken Oryantal Didem, kıvrak dansıyla geceye katılanlara unutulmaz bir eğlence garantisi veriyor. Konserin biletleri şimdiden hızla tükenirken, Ajans Bilge, bu eşsiz sahne performansını kaçırmak istemeyenlerin elini çabuk tutmasını öneriyor.

Dünyaca ünlü sanatçı Linet ile yetenekli oryantal Didem’in 28 Şubat Cumartesi günü saat 22:30’da gerçekleştireceği muhteşem sahne performansının biletlerini Anemon Hotel Adana’dan ve Nişantaşı Bebek Restaurant’tan ya da 0530 224 32 32 numaralı çağrı merkezinden edinmenin mümkün olduğu belirtildi.
Kaynak: İHA