Yalova'ya Yatırımlar İçin 5 Milyonluk Ek Ödenek

Hükmet Yalova'ya yatırımlarda kullanılmak üzere 5 milyon TL ek ödenek gönderdi.

Yalova'ya Yatırımlar İçin 5 Milyonluk Ek Ödenek

Yalova'ya yarım kalan ya da önceliği olan yatırımlarda kullanılmak üzere hükümet tarafından 5 milyon TL ek tahsisat gönderildi. Bu müjde Uygulama Oteli'nde İl Genel Meclisi üyeleri ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıyla açıklandı. AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "Valilik emrine Başbakanlık kanalıyla yatan bu para piyango gibi bir şey diyebiliriz. Normal planlamada olmayan bir para. İlimizin acil ihtiyaçlarını tespit edip, doğru şekilde, doğru projelerde kullanılmak üzere gönderilen bir para. İl genel meclisi üyeleri ve muhtarlarımızla bir araya gelerek, kimin acil ihtiyacı var, kimin bitmeyen projesi var, hangi öncelikleri dikkate alacağımız konusunda görüşlerini aldık. Yatırım programlarımız sürüyor. Ama hesapta olmayan böyle bir desteğin gelmesi sevindirici. Önümüzdeki günlerde yeni destekler gelmesi için de çalışıyoruz. Maksadımız ilimize en iyi hizmetleri getirebilmek" dedi.

Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise, "Yalova açısından önemli bir miktarda ek ödenek gelmesi bizi sevindirdi. Muhtarlarla, il genel meclisi üyeleri ile bir toplantı yaparak bu paranın nerelerde kullanılacağını masaya yatırdık. İlimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Paranın hangi yatırımlara kaynak olarak aktarılacağı Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'nun da katılacağı toplantıyla netleştirilecek.
Kaynak: İHA