Aydınlı Genç Girişimciler Ege Bölge Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Aydın Sanayi Odası’nın (AYSO) koordinatörlüğünü yürüttüğü TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu, Ege Bölgesi Genç Girişimciler Kurulu İl Başkanları toplantısına ev sahipliği yaptı.

Aydınlı Genç Girişimciler Ege Bölge Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Ege Bölgesi Genç Girişimciler Kurulu İl Başkanları Bölge Toplantısı ilk defa Aydın’ da yapıldı. Toplantıya Aydın GGK Başkanı Beyhan Başol, İzmir GGK Başkanı Selim Kacar, Denizli GGK Başkanı Civan Sözkesen, Muğla GGK Başkanı Yusuf Erol, Kütahya GGK Başkanı Atakan Öncel, Uşak GGK Başkanı Mehmet Alperen Cinci, Manisa GGK Başkanı Levent Akçalı ve Afyonkarahisar GGK Başkanı Hasan Mert Özdeğirmenci katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Aydın GGK Başkanı Beyhan Başol, “Bölgemizdeki 8 ilin GGK Başkanlarının tamamının bu toplantıya katılmasın bölgemize verilen önemin bir parçası olduğunu, bölgesel kalkınmanın hedeflendiği ve birlikte ortak projeler yaparak girişimciliğin il, bölge ve ülke ekonomisi için gelecekte ne kadar önemli olduğu konusunda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bölge toplantımıza katılarak daha iyi tanıdığımız ve kaynaştığımız tüm il başkanları kendi işlerinde başarılı olmuş, işlerinde her zaman girişimciliği kullanarak farklı sektörlere de yatırım yapan ve örnek olan müteşebbislerdir. Ocak ayında yapılan seçimlerden sonra birlik ve beraberlik için ilk Ege Bölgesinin toplandığını söyleyebiliriz. Toplantımıza katılan her GGK Başkanı kendi ili için yapacakları projeler hakkında bilgi verdiler. Bir sonraki toplantıda her başkanın önereceği proje tekliflerinden birisini bölge projesi olarak değerlendirerek gerçekleştirmek istiyoruz. Ayrıca kendi aramızda ve icra kurullarımızda, üniversite ve lise öğrencilerinin de katılımı ile yapacağımız arama konferansları ve fikir oturumlarıyla belirleyeceğimiz en iyi proje fikirleri hayata geçirmek için çok ortaklı üretime dayalı yatırımların önünü açmak istiyoruz” dedi.

BAŞOL, ADAYLIĞINI AÇIKLADI
3 dönemdir Aydın GGK icra kurulunda görev yaptığını belirten Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Başol, 81 ilde sadece 3 kadın başkan seçildiğine işaret etti. 23-24 Şubat 2015 tarihinde TOBB’da yapılacak TOBB Genç Girişimciler Kurulu icra organı seçimlerine her bölgeden bir il başkanının seçileceğini hatırlatan Başol, bu sebeple Ege Bölgesi temsil etmek üzere kendisinin aday olduğunu açıkladı ve destek istedi.
Kaynak: İHA