Tepebaşı Belediyesi Yeni Spor Tesisi Açıyor

Tepebaşı Belediyesi, bölgesinde açtığı spor tesisleri ile, çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan insanı spor ile buluşturuyor.

Tepebaşı Belediyesi, bölgesinde açtığı spor tesisleri ile, çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan insanı spor ile buluşturuyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Mustafa Kemal Paşa Spor Kompleksi içinde yer alan Behiç Erkin Spor Sahası, Su Sporları Merkezi, Efsaneler Sentetik Çim Saha, Çukurhisar sentetik çim saha başta olmak üzere spor alanları ile donatılmış parkları, Beldeevleri ve gençlik merkezlerinde bulunan plates, aerobik, fitnes salonlarından sonra, Tepebaşı Belediyesinin Şirintepe’de yeni bir tesisin temelini attığı bildirildi.

Basketbol, voleybol sahaları, kafeterya, step, aerobik, plates ve fitnes aktivitelerinin gerçekleşeceği 6 adet salonun yer alacağı 3200 metrekare kapalı alan, 3956 metre kare sentetik çim saha, 600 kişilik tribün, 609 metrekarelik mini sentetik çim saha ve 525 metrekarelik açık basketbol sahası ile bölgeye değer katacak tesisin adı Yunus Emre Spor Tesisleri olacak.

Projenin Şirintepe Mahallesi Merkez Sokak’ta 8 Aralık Salı 13.00’da temel atma töreninin gerçekleştirileceği bildirildi.
Kaynak: AA