Yazarlık Okulu Ve İmza Günü Programına Hikmet Anıl Katıldı

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yazarlık Okulu ve her ay bir ünlü yazarın katıldığı imza günü ve söyleşi programları sürüyor. İmza Günü ve Yazarlık Okulu için bu ay Kayseri’ye Hikmet Anıl Öztekin geldi. Öztekin, "Kayseri’deki kadar yoğun kültür programını bir başka şehirde görmedim" dedi.

Yazarlık Okulu Ve İmza Günü Programına Hikmet Anıl Katıldı
Büyükşehir Belediyesi’nin edebiyata ilgi duyan ve yazarlığa hevesli olan gençler için Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi ile birlikte açtığı Yazarlık Okulu, Yoğunburç Kültür Merkezi’nde sürüyor. Yazarlık Okulu’na bu hafta Hikmet Anıl Öztekin katıldı.

Öztekin, kitaplarından, kitaplarında yer alan Hikmet’in sevdasından bahsetti ve Yazarlık Okulu’na katılanların sorularını cevaplandırdı. Burada okuyucuların kitaplarını da imzalayan Öztekin, Kayseri’deki kültür sanat faaliyetleriyle ilgili önemli tespitlerde bulundu. Kayseri’deki kadar yoğun kültür programını bir başka şehirde görmediğini ifade eden Öztekin, "Böylesi kültürel faaliyetleri yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne sahip çıkılmalı. Gerçekten çok değerli sanatçıları ve yazarları getiriyorlar. Getirmeseler belki Kayserililer eksikliğini hissetmezler; ama birileri bir şeylere inanıyorsa ve bu insanlık için dertleniyorsa; devletini, milletini, dinini geliştirmek istiyorsa işte böyle çalışıyor. Belediyemize ve Kayserililere teşekkür ediyorum" dedi.

Hikmet Anıl Öztekin daha sonra Hunat Kültür Merkezi’nde imza günü ve söyleşi programına katıldı.

Kaynak: İHA