Kaymakam Taşdan, Başarılı Eğitimcileri Ödüllendirdi

AMASYA – Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, başarılı 9 eğitim personelini başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Kaymakamlık makamındaki ödül töreninde Taşdan, 2 okul idarecisi ile 4 öğretmen ile 3 hizmetliyi başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik etti.

Özverili çalışmalar yürüten ve öne çıkan personelin örnek olmasını temenni eden Taşdan, şöyle konuştu:

"Bu arkadaşlarımız görev yaptıkları eğitim kurumlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim alması adına oldukça gayretli ve başarılı çalışmalar ortaya koydu. Bunun yanı sıra da çevrelerindeki sosyal hayata duyarlı davranarak ihtiyaç sahiplerinin tespit edilmesine ve ulaşılarak mağduriyetlerinin giderilmesini sağladılar. Bir devlet anaokulunun çok iyi şartlarda eğitim veriyor olması, okuluna ve çevresine duyarlı ve çok gayretli bir eğitim kadrosunun bulunması bizi ayrıca sevindirdi."

Konuşmalarının ardından Taşdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ile 2015-2016 eğitim-öğretim yılı içerisinde yaptığı çalışmalarından dolayı başarılı görülen Akören Köyü İlkokulu Müdürü Muammer Kırman, 65 Bin Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu Müdüresi Fazilet Altuntaş, anaokul öğretmenleri İlkay Esen İlhan, Ayşegül Avcı Erkoç, Nilay Sertkaya, Meliha Ayna ile hizmetliler Nesrin Dogan, Hanife Esen ve Celal Cüre'ye başarı belgesi verdi.

Kaynak: AA