Güçlü Kadınlar İlk Şubesini Tavşanlı'da Açıyor

Kütahya Güçlü Kadınlar Derneği üyeleri, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Güçlü Kadınlar İlk Şubesini Tavşanlı'da Açıyor
Ziyarette Dernek Başkanı Nurcan Duygu Esra Genç Uğurel, Yönetim Kurulu üyeleri Yurdanur Cömert ve Esra Genç Uğurel, Başkan Güler’e derneklerinin yapısını ve faaliyet alanları hakkında bilgiler verdi.

Tavşanlı’da temsilcilik açmayı planladıklarını kaydeden Güçlü Kadınlar Dernek Başkanı Nurcan Duygu, yardım bekleyen ailelere ve öğrencilere ulaşma konusunda Başkan Güler’den destek istedi. Duygu, “Kütahya’da bir grup arkadaşımız ile istişareler yaptıktan sonra durumu bizden daha kötü olan insanlara ulaşıp yardımcı olabilir miyiz düşüncesi ile derneğimizi kurarak yola çıktık. Bizler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ilgili kurumlar, Belediyelerimiz ve diğer sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa hareket ederek elimizden gelen ne var ise yapmak istiyoruz. Tavşanlı’da da temsilcilik noktasında planlamalarımız var. Sizden tecrübelerinizi bizimle paylaşarak manevi destek bekliyoruz. Tavşanlı Belediye Başkanı olarak sizlerin ne kadar aktif ve bu konularda duyarlı olduğunuzu biliyoruz. Engin bilgi ve tecrübelerinizi bizimle paylaşır, bizlere yol gösterirseniz çok memnun olacağız. Hiçbir ayırım yapmadan yardım bekleyen vatandaşların bir nebze olsun sıkıntılarını aşmada yardımcı olabilirsek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise, toplumsal birlikteliğin önemine vurgu yaparak yardım derneklerinin sadece tabelalarıyla var olmaması gerektiğini, siyasi, dini, etnik ayrışımlardan uzak, kucaklayıcı bir anlayış ile çalışması gerektiğini söyledi.



Başkan Güler, Güçlü Kadınlar Dernek Başkanı Nurcan Duygu ve yönetim kurulu üyelerine hayata geçirdikleri “Sevgi Çarşısından” bahsederek burada ki personel ile diyalog kurmalarını, yardım bekleyen insanlara ulaşma konusunda ortak çalışma yapabileceklerini belirtti.

(EFE)
Kaynak: İHA